Karpacz PL: Kopa – De regen getrotseerd

IMG_20130813_110944Het zag er op zich mooi uit en Robert wilde graag naar Kopa. Elkaar goed in de ogen gekeken en toch maar geprobeerd. Samen de museumlift in en boven uitgestapt. Zo, dat was ineens donker. Ondanks dat we Gołębiewski nog wel konden zien was het toch wel erg betrokken. Dan maar een kopje warme chocolademelk. Nou, dat was wel toepasselijk. Het brak los als of het winter was.

 

Nadat de bui was weggetrokken de stoute (berg)schoenen aangetrokken en op pad gegaan. Langs de zwarte route naar beneden. Robert was super trots dat we de zwarte route deden. Van skiën wist hij nog wel dat zwart voor erg zwaar staat. En daar was ie natuurlijk trots op.  Op de afslag geel-zwart weer een bui en dus schuilen. Dat ging nog wel een paar keer zo door, maar we lieten ons niet uit het veld slaan. Beneden kon Robert niet wachten totdat hij het aan mama kon vertellen.