Zakopane PL: Gubałówka – Opwarmen en Klimmen!!!

IMG_20140729_101939Omdat Robert en ik een grotere route in ons hoofd hadden moesten we natuurlijk opwarmen en de spieren losmaken. We dachten dat een klim naar Gubałówka wel een goed idee zou zijn. Het was even een gok, want het weer zag er regenachtig uit. Dus we hadden ins voorbereid op het ergste en gingen op pad.

 

Daar aangekomen viel het weer wel mee. Dus geen kaartje gekocht en de klim begonnen. Wat we eigenlijk verwachtte was een bergroute met hier en daar toch wel wat bordjes en onderhoud. Maar het was eigenlijk van begin tot eind een groot modderpad. Dit kwam natuurlijk door de eerder gevallen regen en het water stroomde gewoon onder je voeten door. Ook was de klim best wel steiler dan verwacht en moesten toch wel ons best doen. Na zo’n 40 minuten waren we boven en zijn we de straat over gegaan naar het lianen park in “het bos”.

IMG_20140729_113425
 
Robert had dit de eerste keer bij het andere lianenpark gedaan (die met al die kleurtjes aan het begin van de straat) en mocht nu alleen. Erg officieel alle handelingen verricht en hij vond het erg leuk. Ondanks dat dit park beter en veel veiliger is dan het eerdere kleurige commerciële lianenpark bleef je toch hier en daar wel plakken aan het hars. Geen nieuwe kleren aantrekken als je hier gaat klimmen. 
 
Aan het einde van het parcours op Karolina en Victoria gewacht. Bij de klim muur kon Robert de verleiding niet weerstaan en waagde een poging. Het was een echte klimdag voor hem. 
 
IMG_20140729_123522
 
Na de pizza sloeg het weer om en we moest ons snel uit de voeten maken. De afdaling lopend doen zat er niet in en zijn samen met het treintje naar beneden gegaan.
 
 IMG_20140729_134313